SUPER OFERTE!!!

Festat e fundvitit vijne me ulje ne SALAJAKUSTIK. Me blerjen e 2 blisterave me bateri, perfitoni 2 blister FALAS! Nje blister permban 6 bateri dhe kushton 600 leke. Baterite kane 4 permasa te ndryshme sipas llojit te aparatit: BATERI nr.10 ngjyra e verdhe BATERI nr.13 ngjyra portokalli BATERI nr.312 ngjyra kafe BATERI nr.675 ngjyra blu…