20 Vjet Salajakustik

20 vjetori ynë, një përvjetor i rëndësishëm që sheh si nga e shkuara ashtu dhe nga e ardhmja, duke përfaqësuar një moment maturimi, konsolidimi dhe qëndrueshmërie. Kabineti Salajakustik qe prej vitit 2002, eshte perfaqesuesi me serioz dhe me i zhvilluar ne fushen e pergatitjes se aparateve te degjimit, duke shtrire suksesin e aktivitetit dhe jashte…