20 Vjet Salajakustik

20 vjetori ynë, një përvjetor i rëndësishëm që sheh si nga e shkuara ashtu dhe nga e ardhmja, duke përfaqësuar një moment maturimi, konsolidimi dhe qëndrueshmërie. Kabineti Salajakustik qe prej vitit 2002, eshte perfaqesuesi me serioz dhe me i zhvilluar ne fushen e pergatitjes se aparateve te degjimit, duke shtrire suksesin e aktivitetit dhe jashte…

Keni probleme me degjimin?

Deshironi nje sherbim cilesor ne fushen e audiometrise? Ja cilet jane 4 hapat kryesore per tu pajisur me aparat degjimi profesional! -Hapi I pare eshte Audigrama. Testi i degjimit percakton nivelin e degjimit ne baze te matjeve audiometrike. -Hapi I dyte eshte konsulta me specialistin, ai do ju ndihmoje te beni zgjedhjen e duhur. Pervec…