Oticon OPN përfaqëson modelin me te avancuar te aparateve te degjimit, me 64 kanale amplifikimi.

Oticon Opn është një lloj i ri instrumenti për dëgjimit

ezgif.com-webp-to-jpg (4)

Teknologjia e vjetër

Teknologjia e vjetër mundëson dëgjimin në ambiente komplekse dhe të zhurmshme, siç janë restorantet, përqendrohen vetëm në tingullin në pjesën e përparme, siç është një person që flet. Duke zvogëluar të gjithë tingujt e tjerë – si përshembull bisedat dhe zhurmën – kjo teknologji e le degjuesin me një përvojë të vakët dhe artificiale të dëgjimit.

ezgif.com-webp-to-jpg (5)

Teknologjia e re Oticon Opn

Teknologjia kryesore e Opticon Opn ka fuqinë për të analizuar tërë peizazhin e tingullit dhe të bëjë dallimin midis fjalës dhe zhurmës. Duke zvogëluar me shpejtësi dhe saktësi zhurmën, ajo ju paraqet një mjedis natyror të shëndoshë 360 gradë të dëgjimit , ku mund të ndërroni fokusin kur të zgjidhni cfare dëgjoni

Oticon Opn™ eshte dizenjuar per te rritur performancen e sistemin nervor qendror ne mjedise te zhurmshme. Kjo, duke bere te mundur rritjen e kuptueshmerise se ligjeratave, pa kufizuar aftesine per perceptimin e tingujve te tjere zanore nga mjedisi rrethues.
Oticon OpnTM, perfshire dhe modelet me te vogla qe vendosen brenda ne vesh, ofrojne nje perceptim te shkelqyer te tingujve, duke siguruar akses constant ne 360◦ te fushes zanore te mjedisit. Teknologjia inovatore nga Oticon ben te mundur analizimin e shpejte dhe te sakte te valeve zanore duke bere te mundur perceptimin e sakte te fjaleve ne mjedise te zhurmshme, si dhe duke lejuar pjesemarrjen ne biseda ne grup

Aparatet e dëgjimit Oticon Opn janë të dizenjuara për t’u perdorur në të gjitha aktivitetet e përditshme.

Të gjithe komponentet funksionale te aparatit jane te izoluara dhe te mbrojura nga një mbulesë e vecantë, me konsistence nano (#nanotecnology), dhe nje precizion mbulimi në nivel atomik.
Këto aparate janë të çertifikuara sipas standartit IP68 për rezistence të lartë ndaj pluhurit dhe ujit, duke e bërë mjaft praktike përdorimin e tyre, si dhe pa qenë më nevoja të shqetesoheni per djersen ose kohen me lageshti.
Shpejtësia e përpunimit të sinjalit falë platformës OpenSound Navigator të Aparateve OPN, siguron qasjen e një game të gjerë të tingujve mjedisorë pa e mbingarkuar trurin me informacione të panevojshme, si dhe duke ofruar ndjesinë e një mjedisi të balancuar nga ana akustike.

Oticon Opn 1 përmirëson me:

  • 20% aftësinë për të dëgjuar si dhe aftësinë për të mbajtur mend;
  • 30% aftësinë e të folurit në mjedise të zhurmshme.

Aparatet Oticon Opn™ që janë të pajisur me Bluetooth mund të lidhen me iPhone-in dhe çdo aparat tjetër Android, falë aplikacioneve ndihmese që mund të shkarkohet në APP Store ose Google Play.

Oticon Opn vazhdon
të fitojë cmime

Nuk jemi vetëm ne që mendojm që kualiteti i tingullit tek Oticon Opn është revolucionar.Një numer i madh cmimesh ndërkombetare e tregojnë më së miri që opn është lider në këtë fushë.

Me një vlerësim ndërkombëtar të Oticon Opn, ju mund të siguroheni që qasja jonë e re për kujdesin e dëgjimit është në avantazh të asaj që është e mundur.

DyjAaHVX4AApq9h

Oticon ON – Aplikacion ndihmes qe lejon kthimin e aparateve te degjimit ne kufje per te zhvilluar biseda ose per te degjuar muzik direkt nga aparati celular, permes te cilit mund te kontrollohet volumi i tingujve, si dhe te ndryshohen programet sipas preferences.

Screenshot_2

HearingFitness™, modul shtese qe ju lejon te kontrolloni dhe ndiqni vazhdimisht gjendjen tuaj te degjimit, ne varesi te perdorimit te aparatit Oticon OPN.

OPN_connectclip_Aksesoret

ConnectClip, nje mikrofon i vecante qe lidh aparatin Oticon OPN me TV, Smatphone-in, Iphone, IPad, etj., duke siguruar marrjen e thirrjeve direct nga telefoni, si dhe aksesin per te degjuar muzik apo tinguj te caktuar direct nga iPhone, cdo aparat tjeter Android apo TV.

opn-twinlink

Twin LinkTM, aksesor I vecante për sinkronizim të perceptimit të tingujve nga të dy veshët në rastin e përdorimit të dy aparateve.

Oticon Opn™ eshte disenjuar ne disa modele (ITE, ITC, CIC, IIC, etj.), si dhe tete ngjyra te ndryshme.