1. Kreu
  2. /
  3. Aparate Dëgjimi
  4. /
  5. Aparate Degjimi per te Rritur
  6. /
  7. Oticon More™ miniRITE R

Oticon More™ miniRITE R

Oticon More miniRITE R është një stil diskret i rikarikueshëm që ju jep akses në të gjithë tingujt përkatës. Oticon More mbështet trurin në kuptimin e zërit dhe është i lehtë për t’u përdorur me një buton të dyfishtë për kontrollin e volumit dhe programit. Ai përmban teknologjinë me valë Bluetooth për lidhje pa probleme me pajisjet tuaja të preferuara.

Niveli i humbjes se degjimit: E lehtë – e mesme
Modeli i Baterisë:
Kategoria: Aparate Degjimi per te Rritur

Perfitimet

Aparate Dëgjimi të tjerë

Na shkruaj :)
1
Scan the code
Jemi në linjë!