1. Kreu
  2. /
  3. Aparate Dëgjimi
  4. /
  5. Oticon Xceed BTE Ultra Power

Oticon Xceed BTE Ultra Power

I projektuar për personat me humbje të rëndë deri në thellë dëgjimi, Oticon Xceed BTE SP ka një formë elegante, kompakte, një buton të dyfishtë të lehtë për t’u përdorur për kontrollin e volumit dhe një buton të veçantë për ndryshimin e programeve. Duke shfaqur teknologjinë Bluetooth, ai ofron lidhje pa probleme me pajisjet tuaja të preferuara. Një telembështjellje e integruar në Oticon Xceed BTE SP ofron dëgjim të përmirësuar në mjedise publike me sisteme loop, të tilla si teatri ose kinemaja. Ai përfshin gjithashtu një tregues opsional diskret, LED me dy ngjyra për të monitoruar statusin e aparatit të dëgjimit.

Niveli i humbjes se degjimit: E rëndë – e thellë
Modeli i Baterise: 13
Ngjyra:
Projektuar per:
Kategoria: Aparate Dëgjimi

Perfitimet

Produkte te tjera

Na shkruaj :)
1
Scan the code
Jemi në linjë!