1. Kreu
  2. /
  3. Aparate Dëgjimi
  4. /
  5. Oticon Xceed Play BTE Ultra Power

Oticon Xceed Play BTE Ultra Power

I krijuar për fëmijët me humbje të rëndë deri në thellësi të dëgjimit, Oticon Xceed Play BTE SP mbështet aftësinë e fëmijës tuaj për të dëgjuar. Me teknologjinë Bluetooth, Oticon Xceed Play BTE SP ofron lidhje pa probleme me pajisjet e preferuara të fëmijës suaj. Teknologjia Bluetooth përdoret gjithashtu për qasje në mikrofon në distancë dhe një marrës i vogël radio FM mund të lidhet drejtpërdrejt me aparatet e dëgjimit. Ka një tregues LED për të monitoruar statusin e aparatit të dëgjimit, sirtarët opsionalë të baterive rezistente ndaj ndërhyrjeve dhe shumë më tepër.

Niveli i humbjes se degjimit: E rëndë – e thellë
Modeli i Baterise: 13
Ngjyra:
Projektuar per:
Funksionalitetet: Rikarikueshme, Transmetimi dhe lidhja
Kategoria: Aparate Dëgjimi

Perfitimet

Produkte te tjera

Na shkruaj :)
1
Scan the code
Jemi në linjë!