1. Kreu
  2. /
  3. Aparate Dëgjimi
  4. /
  5. Aparate Degjimi per te Rritur
  6. /
  7. Oticon Zircon miniRITE T

Oticon Zircon miniRITE T

Oticon Zircon miniRITE T ofron një aparat dëgjimi të vogël dhe të matur me bateri të disponueshme dhe një dritë LED dhe një buton të dyfishtë për ta bërë trajtimin më të lehtë. Mund të transmetojë audio direkt nga iPhone®, iPad®, iPod touch® dhe pajisjet e zgjedhura Android™. Kjo për shkak se Oticon Zircon është një aparat dëgjimi i krijuar për iPhone me Bluetooth® dhe është i pajtueshëm me protokollin e ri Android për Transmetim Audio për Aparatet e Dëgjimit (ASHA). Ajo gjithashtu përmban një telespiral.

Niveli i humbjes se degjimit: E lehtë – e mesme
Modeli i Baterisë:
Projektuar per:
Funksionalitetet: Transmetimi dhe lidhja
Kategoria: Aparate Degjimi per te Rritur
Tags: aparat degjimi, aparate degjimi, aparate degjimi per femije, aparate degjimi per te rritur, klinike degjimi

Perfitimet

Aparate Dëgjimi të tjerë

Na shkruaj :)
1
Scan the code
Jemi në linjë!